НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Raspisan konkurs za projekte u kulturi koji će se realizovati sledeće godine

SREDA, 23. 11. 2016.

 U skladu sa zakonskim ovlašćenjima predsednik opštine je raspisao javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine Paraćin, namenjenih za izbor projekata u kulturi, koji će se finansirati i sufinansirati iz budžeta opštine, u narednoj godini, u ukupnom iznosu od 2,5 miliona dinara.

 Sredstva će biti opredeljena Odlukom o budžetu opštine za narednu godinu.

 Pravo učešća na konkursu imaju udruženja u kulturi, amaterska kulturno umetnička društva, umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi, kao i drugi subjekti u kulturi čije je sedište, odnosno prebivalište na teritoriji opštine Paraćin.

 Konkurs se odnosi na projekte u kulturi, kao i projekte umetničkih, odnosno stručnih istraživanja u kulturi. 

 Prijave se dostavljaju do 8. decembra, ove godine, Uslužnom centru Opštinske uprave ili poštom, na adresu: Opštinska uprava opštine Paraćin, Tome Živanovića br. 10, sa napomenom “po konkursu za izbor projekata u kulturi - za predsednika opštine”. 

 Komisija će na osnovu kriterijuma ovog javnog konkursa izabrati najbolje ocenjene projekte koji će se finansirati sredstvima budžeta. 

 Sve bliže informacije se mogu dobiti u Opštinskoj upravi, u kancelariji br. 36, gde se može i preuzeti konkursna dokumentacija ili sa zvanične internet prezentacije opštine www.paracin.rs.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 10 guests online