НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Danas održana i 108. sednica Opštinskog veća

PONEDELJAK, 13. 02. 2017.

 Na 108. sednici, Opštinsko veće je, u skladu sa Odlukom o budžetu opštine za 2017. godinu i Programom koji je usvojila Skupština, donelo na jednoj od prethodnih sednica razmatrano, Rešenje o davanju saglasnosti na preuzimanje obaveza po ugovoru za kapitalne projekte koji zahtevaju plaćanje u više godina, Upravi za investicije i upravljanje imovinom opštine Paraćin, za projekat “Izvođenje radova na uređenju i izgradnji kanala za odvod atmosferskih i bujičnih voda u seoskim mesnim zajednicama: Izvor, Klačevica, Svojnovo, Tekija, Drenovac, Golubovac, Lešje i Potočac”.

 U skladu sa odlukom i zahtevima nadležnog suda, doneto je, takođe, ranije razmatrano izmenjeno Rešenje o dodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u 2015. godini iz budžeta opštine Paraćin.

 O prvi put dostavljenim na razmatranje Izveštaju o radu u 2016. godini Crvenog krsta Paraćin i Revidiranim predlozima godišnjih programa 16 sportskih organizacija i klubova na predlog nadležne Komisije, kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, veće će se izjašnjavati na nekoj od narednih sednica. U međuvremenu nadležne službe i Komisija će završiti kontrolu Izveštaja o realizaciji programa i sredstava u prethodnoj godini, sportskih klubova i organizacija, čiji su ovogodišnji programi dostavljeni veću. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 9 guests online