НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Културно лето и овог викенда

СРЕДА, 09. 08. 2017.

 Овдашња публика ће, до краја августа, сваког петка и суботе, моћи да ужива у бесплатним представама и концертима, кроз манифестацију “Културно лето”, која је у организацији Културног центра, под покровитељством општине Параћин.

 Културно лето је почело прошлог викенда, овог су на програму представа “У чему је проблем народе мој?”, у петак, 11. августа и концерт “Интермецо квартета”, који ће бити одржан у суботу, 12. августа.

 Представа “У чему је проблем народе мој?” базирана је на кабареу “Како разумети Србе”, који је шест сезона извођен у Позоришту на Теразијама, у Београду и који је доживео 156 извођења на матичној сцени и гостовањима. Реч је, пре свега, о слици српског менталитета, кроз уметничку призму Владана Савића.

 "Интермецо квартет" је, од свог оснивања 1999. године, на територији Балкана, стекао репутацију лидера у извођењу рок обрада. Идеја чланица квартета је била да изводе жанровски разнородну музику, па се репертоар по коме су познате широј публици креће кроз различите музичке правце: од Баха, Моцарта, преко џез стандарда, до музике група и извођача као што су Стинг, Металика, Нирвана, Блонди и други.

 Сва дешавања почињу од 21 сат, представе и концерти се изводе у сали Позоришта, а улаз је, као и годинама уназад, бесплатан.

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online