НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Штаб усвојио Процену угрожености

УТОРАК, 10. 10. 2017.

 На 23. редовној седници општински Штаб за ванредне ситуације за територију општине Параћин је усвојио Процену угрожености територије општине Параћин од елементарних и других несрећа, прву у Србији израђену по новој методологији и упутио је Општинском већу на усвајање.

 Процена угрожености од елементарних непогода и других несрећа, представља основни документ стварања оптималног система заштите и спасавања. Циљ израде Процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа општине Параћин је да се идентификују извори могућег угрожавања, сагледају могуће последице, потребе и могућности спровођења мера и задатака заштите и спасавања од елементарних непогода и других несрећа.

 Штаб је на данашњој седници донео и закључак о набавци униформи за припраднике Јединице цивилне заштите опште намене. Ради опремања Јединице цивилне заштите биће набављено 20 комплета, 13 за припраднике јединица опште намене, 2 за командире одељења опште намене цивилне заштите и 5 резервних комплета. За набавку ових комплета униформи средства су обезбеђена буџетом општине Параћин.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online