НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
ЦРХ донира контејнере за отпад у 11 школа

ЧЕТВРТАК, 19. 10. 2017.

 Веће општине Параћин је на 175. седници усвојило Предлог и овластило председника општине да потпише Уговор о донацији између ЦРХ Србија, Д.О.О. са седиштем у Поповцу, контејнера за селекцију отпада у 11 параћинских школа, укључених у пројекат "Рециклирање у мојој школи".

 По препорукама Владе Републике Србије, донете су Одлуке о прихватању закључака Владе да општина Параћин своја потраживања према субјектима приватизације Холдинг Индустрија Јагодина и Грађевинско предузеће "Мостоградња", конвертује у капитал тих друштава.

 Због недостатка нових доказа у поновљеном поступку подношења жалбе, Центар за социјални рад, већу је предложио решење о одбијању, због непостојања основа за плаћање станарине по захтеву Душице Митровић, из Параћина.

 Веће је прихватило Решење којим се жалба одбија, а затим усвојило Извештаје Комисије за оцену и стручни преглед годишњих и посебних програма у области спорта о усвајању захтева носилаца годишњих програма о преношењу средстава неутрошених у трећем кварталу, у четврти, за све спортске клубове и организације које су их доставиле, као и Извештај о усвајању Ревидираног предлога Годишњег програма Пливачког ватерполо клуба "Параћин" за 2017. годину. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 6 guests online