НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
У уторак, 28. седница Скупштине

СУБОТА, 09. 12. 2017.

  Председник Скупштине општине Параћин, Драган Митић, сазвао је 28. седницу Скупштине, за уторак, 12 децембар. На дневном реду ове седнице је, према достављеном материјалу, 11 тачака.

 Одборници ће расправљати о предлогу Плана детаљне регулације турстичког насеља Сисевац 2 (југоисток), са Извештајем о стратешкој процени утицаја овог плана на животну средину, Предлогу Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Општинске стамбене агенције,

 Предлогу Одлуке о поверавању вођења поступка доделе стамбене подршке Општинској стамбеној агенцији, Програму рада са финансијским планом прихода и расхода Општинске стамбене агенције Параћин за наредну годину, Предлогу Одлуке о изменама и допунама Одлуке о правима и услугама о социјалној заштити општине Параћин, Предлогу Одлуке о давању у закуп пословносг простора непосредном погодбом ЈП "Пошта Србије" ППЈ Јагодина, Предлогу Одлуке о прихватању Закључка Владе Републике Србије о отпису потраживања према субјекту приватизације, Друштву за одржавање зграда Д.о.о. Београд, Предлогу Одлуке о мрежи Предшколске установе "Бамби" у Параћину, Предлогу Решења из области имовинско правних послова, а као последња тачка дневног реда, предвиђени су предлози Решења из области избора и именовања.

 28. седница Скупштине биће одржана у сали Председништва у Управи за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине Параћин, од 16 сати, уз директан радијски пренос. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online