НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Јавни позиви за ИПАРД подстицаје

ПОНЕДЕЉАК, 08. 01. 2018.

 У току су јавни позиви за ИПАРД подстицаје у физичку имовину пољопривредних газдинстава, за куповину нове механизације и опреме, односно куповину трактора, а отворени су до 26. фебруара, ове године.

 Висина подстицаја износи између 60 и 80 одсто, у зависности од тога да ли је подносилац млади пољопривредник, да ли се пољопривредно газдинство налази у планинском подручју и у завсноти од тога на шта се инвестиција односи. На сајту Министарства се налазе детаљне информације о условима за конкурисање, а обухваћени су сектори производње млека, меса, воћа, поврћа и осталих усева, односно одређених житарица и индустријског биља.

 Прихватљиве инвестиције и трошкови односе се на куповину нове механизације, опреме и трактора и опште трошкове за припрему пројаката и документације. Детаљан тескт позива, правилника и пратећих прилога доступан је и на интернет страницама Министарства пољопривреде и Управе за аграрна плаћања, а у општини Параћин заинтересовани подробније информације и упутства могу добити у Служби за пољопривреду, код Славке Јовановић, чланице Општинског већа.

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online