НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Још једно заседање Општинског већа

СРЕДА, 07. 02. 2018.

  Општинско веће је на данашњој, 205. седници, донело решење о образовању конкурсне Комисије за спровођење јавног конкурса за попуњавање положаја начелника Управе за послове органа општине и утврдило текст јавног конкурса за попуњавање положаја начелника те управе.

 На седници је објашњен и предлог Правилника о начину праћења и оцењивања пробног рада службеника, што се као обавеза односи на запосленог који није претходно имао заснован радни однос, односно који први пут заснива радни однос у јединици локалне самоуправе.

 Општинско веће информисано је и о утрошеним финансијским средствима Црвеног крста Параћин у реализацији програмских активности у 2017. и реализацији Програма коришћења средстава за унапређење безбедности саобраћаја за 2017. и о обе тачке расправа је закључена.

 Веће је дало и сагласност на извештај Комисије за оцену и стручни преглед годишњих и посебних програма у области спорта о усвајању ревидираних предлога годишњих програма Фудбалског савеза општине Параћин, Спортског удружења ОФК "Јухор 2016.", фудбалских клубова "Хајдук", "Вихор", "Напредак", "Шумадија" и ОФК "Параћин 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU