НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Помоћ у грађевинском материјалу за избегла лица

ЧЕТВРТАК, 08. 02. 2018.

  Избеглице из Хрватске и Босне и Херцеговине, без обзира јесу ли још увек у избегличком статусу или су у међувремену регулисали пријаву пребивалишта и личну карту у Републици Србији, имаће могућност да, по објављивању јавног позива, Повереништва Комесеријата за избеглице и миграције у општини Параћин, остваре право на помоћ у грађевинском материјалу за наставак изградње започетих или адаптацију дотрајалих кућа у свом власништву.

 Помоћ се обезбеђује кроз осми потпројекат Регионалног стамбеног програма збрињавања избеглица у Републици Србији. Власништво над објектима за чију доградњу односно адаптацију се јављају на позив је неопходан услов, а приоритет у избору корисника имаће најугроженије породице и домаћинства којима је грађевински материјал неопходан за обезбеђивање основних услова становања.

 Обрасце за пријављивање, заинтересовани могу преузети у Канцеларији повереништва Комесаријата, где могу добити и сву помоћ потребну око прикупљања документације, провере исправности документације предметне непокретности, која се са пријавама доставља на адресу Комесаријата за избеглице и миграције Нови Београд. Како би локално Повереништво имало потпуне информације о потребама избеглица, заинтересовани би требало лично да дођу у канцеларију 7, Општинске управе или телефоном на 563 601, локал 140 добију детаљније информације о помоћи у грађевинском материјалу 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU