НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Конкурс за пројекате у култури у 2018.

ПОНЕДЕЉАК, 12. 02. 2018.

 Председник општине Параћин, Саша Пауновић, расписао је јавни конкурс за финансирање пројеката у култури у 2018. години. За финансирање и суфинансирање ових пројеката из буџета општине обезбеђено је 2,5 милиона динара. За ова средства могу да конкуришу установе, уметничка и друга удружења регистрована за обављање делатности културе, као и појединци и други субјекти у култури са седиштем на територији општине Параћин. Конкурс се односи на пројекте у култури и пројекте уметничких, односно стручних истраживања у култури у областима које је Закон о култури дефинисао.

 За пријављивање на конкурс постоји посебан образац који је саставни део конкурсне документације, уз њега учесници конкурса прилажу детаљни опис пројекта, детаљно разрађен буџет пројекта, податке о својим стручним и уметничким капацитетима.

 Стручна комисија коју образује председник општине оцењује за сваки пројекат његову усклађеност са општим интересом у култури, квалитет и иновативност, капацитете потребне за реализацију, финансијски план и степен утицаја пројекта на квалитет културног живота заједнице.

 Конкурс је објављен 10. фебруара у дневном листу "Данас", а заинтересовани пријаве могу да поднесу у року од 30 дана од дана објављивања. Резултати конкурса биће познати најкасније 60 дана од дана завршетка подношења пријава и биће објављени на званичној интернет страни општине.

 Конкурсна документација се може преузети у Управи за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине Параћин. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU