НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
208. седница Општинског већа

СРЕДА, 14. 02. 2018.

 Са 208. седнице Општинског већа Скупштини су на разматрање и усвајање упућени Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о организацији општинских управа и Нацрт Одлуке о измени и допуни Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у општинској управи, јавним предузећима и установама општине Параћин.

 Веће је усвојило и поништење јавног конкурса за попуњавање положаја заменика начелника Управе за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине Параћин, од 12. фебруара.

 Усвојен је предлог решења о образовању конкурсне комисије за спровођење јавног конкурса за попуњавање положаја заменика начелника Управе за пољопривреду и локални економски развој. Прихваћени су и Нацрт Одлуке о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољоприврдног земљишта у државној својини у општини Параћин, Извештај о реализацији пројаката и утрошених средстава у 2017. години Удружења предузетника, власника и закупаца некретнина Зоне унапређеног пословања "Корзо" и Извештај комисије за оцену и стручни преглед годишњих и посебних програма у области спорта о усвајању ревидираног предлога годишњих програма за фудбалске клубове "Јединство" Ратаре, "Развитак" Мириловац, "Исток 63" Плана, "ИСК" Извор, "Земљорадник" Стрижа, "Слобода" Крежбинац, "СФС Борац", "Будућност" Лебина, "Радник" Давидовац, "Раднички" Текија, Омладински, "Напредак" Стубица и Поповац. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online