НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Славиша Петров најбољи волонтер у 2017.

УТОРАК, 20. 02. 2018.

 У циљу подстицаја активости локалних организација Црвеног крста и других хуманитарних организација и удружења, које у својим срединама спроводе програме бриге о старима, обезбеђивањем потребне помоћи старијим суграђанима, Славиша Петров, активиста параћинског Црвеног крста, проглашен је најбољим волонтером у Србији, у претходној години.

 Двадесетдеветогодишњи Параћинац, придружио се организацији Црвеног крста 2012. године, а након поплаве 2014. је, поред осталог, константно ангажован на програму "Бриге о старима", коју локални Црвени крст спроводи сваке године.

 Признање за најбољег волонтера Петрову ће бити уручено на конференцији "Међугенерацијска солидарнсот и достојанствено старење", чији је циљ заокруживање свих активности које су 2017. годину обележиле, као годину сарадње и солидарности старијих и млађих генерација, као и истицање значаја ангажовања релевантних институција и појединаца у развоју будуће сарадње. Догађај, на коме ће се заслужни појединци, представници државних институција, организација, програмски корисници и сарадници окупити у среду, у Дому Народне Скупштине Републике Србије, у Београду, организује Републички фонд за пензионо и инвалидско осигурање, у сарадњи са ресорним и министарством без портфеља задуженим за демографију и популациону политику. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online