НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Крајем марта Апотека се враћа на стару адресу

ПЕТАК, 09. 03. 2018.

 Средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима, одобреним општини Параћин, за финансирање пројекта реконструкције и адаптације граске "Апотеке", завршени су сви предвиђени радови, оценили су и без већих замерки у записнику о примопредаји, потписали предствници републичке Канцеларије, Управе за инвестиције и одрживи развој општине Параћин, ангажовани извођач и надзорни орган.

 Тиме је и формално комплетно реконструисан објекат, у коме није било значајнијих радова, практично од самог старта "Апотеке" на овој адреси, предат на коришћење.

 Реконструкцијом објекта, поред осталог, саниран је највећи проблем плафона оштећеног цурењем водних инсталација из зграде изнад, постављена је кровна изолација, замењена столарија и подови, реконструисане инсталације, мокри чвор, постављена нова расвета, уређена спољна фасада.

 Иначе, то је први заједнички пројекат општине Параћин и републичке Канцеларије за управљање јавним улагањима, завршен ове године. Припрема се пројектна документације за огромне послове реконструкције школе "Радоје Домановић" и школе у Дреновцу, као и објекта Центра за социјални рад.

 Општинске службе раде и на припреми пројектног задатка за израду пројектне документације за радове на целокупном простору бившег Здравственог центра, којим ће се, у сарадњи са републичким институцијама, кроз период одговарајућ за пројекте те величине, обезбедити значајно боља здравствена заштита грађана Параћина и околине. Што се "потеке тиче, њено пресељење у Улицу вожда Карађорђа, планирано је за последњу недељу марта. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online