НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Параћин домаћин Државног првенства у кошарци

ПОНЕДЕЉАК, 12. 03. 2018.

 У организацији Савеза за школски спорт, Параћин је био домаћин Међуокружног првенства у кошарци, које је организовано у Спортском центру "7. јул", 8. и 9. марта, а најбоље резултате на такмичењу забележиле су екипе града, односно школа домаћина.

 У категорији основних школа прво место освојила је мушка екипе школе "Момчило Поповић", у категорији девојчица, екипа школе "Стеван Јаковљевић".

 У категорији средњошколаца најбољи су били чланови екипе паланачке Гимназије, док је у женској конкуренцији победила екипа параћинске Гимназије.

 Они ће своје општине, односно школе, репрезентовати и на Државном првенству, које ће бити одржано од 19. до 23. марта, такође у Параћину. 

 И на Међокружном првенству у баскету 3на3, организованом такође у параћинској Хали спортова, 9. марта, под покровитељством Савеза за школски спорт општине Параћин, домаће екипе забележиле су одличне резултате. У конкуренцији средњих школа прво место припало је Гимназији Параћин, док је у мушкој конкуренцији победила екипе Гимназије из Смедерева. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online