НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
"11. конгрес 2" победник Турнира у малом фудбалу

ПОНЕДЕЉАК, 12. 03. 2018.

 На 10. Првенству месних заједница у малом фудбалу за 2017/2018. годину учествовало је 28 месних заједница, а турнир је одржан, као и увек, у Спортском центру “7. јул”.

 Након 54 одигране утакмице, од којих су три регистроване службеним резултатима и постигнутог 421 гола, којима се у листу стрелаца уписало 138 играча, протеклог викенда је, у Хали спортова, организовано свечано затварање Турнира и проглашење победника.

 Прво место припало је екипи "11. конгрес 2", друго екипи Месне заједнице "Бранко Крсмановић", а треће екипи Месне заједнице "Бошњане".

 Фер плеј екипом проглашени су играчи из Трешњевице. Најбољи стрелац био је Милош Вукмановић, из МЗ "Центар", најбољи голман Андрија Лукић, из Бошњана, док је најбољим играчем Турнира проглашен Марко Радић, из екипе "11. Конгрес 2". Награде су победницима уручили Саша Пауновић, председник општине, Милорад Видовић, председник Организационог одбора и директор СРЦ "7. јул", Милан Милојевић, Горан Јанковић и Стојан Миленовић, чланови Организационог одбора Турнира. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online