НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Саопштење предузећа "Еуролин"

СРЕДА, 21. 03. 2018.

 Привредно друштво “Еуролин” ДОО Параћин издало је данас саопштење за јавност у коме пише да ниједан од тројице повереника Српске напредне странке није сувласник предузећа, што се, како пише у саопштењу, може видети и на сајту Агенције за привредне регистре. Због неистина изречених о овом предузећу његово руководство ће затражити судску заштиту. “Еуролин” саопштава и да општинске субвенције за превоз старијих грађана не представљају субвенције и повластице овој фирми, већ грађанима. Такође тврди да износ о коме говоре локални политичари никад није био 40 милиона динара, већ је далеко мањи.

 У саопштењу "Еуролин" истиче да је Уставом сваком грађанину гарантовано право да искаже своје политичке ставове и предузеће неће спречавати запослене да се баве политиком.

 Саопштење се завршава информацијом да је "Еуролин" о свему томе више пута обавештавао јавност и упозоравао председника општине да престане са дугогодишњом намером да уништи ово предузеће, па како то није дало резултате, предузеће ће се обратити суду о о томе обавестити јавност.

 У потпису саопштења је “Еуролин” ДОО Параћин. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online