НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Припреме за изградњу једне од улица у Плани

ЧЕТВРТАК, 12. 04. 2018.

 У Плани је почела изградња једне од уговорених сеоских улица, према прошлогодишњем програму, улице Иве Андрића.

 Градилиште су обишли председник Општине, Саша Пауновић, представници Дирекције и Месне заједнице Плана и том прилком разговарали са станарима о овој и инвестицијама које предстоје у селу, значајним за мештане.

 Како је том приликом објаснио председник Општине у Плани ће, осим ове, до краја ове године, бити изграђена још једна улица.

 По прошлогодишњем програму биће асфалтирана по једна улица и у Трешњевици и Својнову, док су према овогодишњем програму, уколико све буде текло по плану, предвиђене 22 сеоске улице за изградњу.

 И у приградским насељима, тамо где су решени имовинско правни односи биће изградње улица, као и изградње водоводне и канализационе мреже, док ће и у самом граду бити реконструисане поједине улице, за које се пројекти приводе крају, рекао је председник општине, Саша Пауновић.

 Драган Ристић, председник Савета МЗ Плана, овом приликом је нагласио да је за последњих 12 година у Плани асфалтирано 14 улица, тако да ће са изградњом улице Иве Андрића, која је започета и изградњом Улице војводе Степе, која је следећа по плану за афсалтирање, у овом селу бити 7 километра асфалтиране путне мреже. Ристић је додао да је поред довођења пијаће воде, односно изградње водовода у селу, ово следећа највећа инвестиција коју општина спроводи у тој месној заједници. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU