НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Компанија "Лидл" добила грађевинску дозволу

ЧЕТВРТАК, 12. 04. 2018.

 Решењем Управе за урбанизам и имовинско правне послове општине Параћин, на основу захтева, Компанија "Лидл Србија КД" Стара Пазова, добила је грађевинску дозволу за изградњу објекта од 2.550 квадрата, предрачунске вредности 278 милиона 600 хиљада динара. Компанија је на име накнада за "комуналије", на рачуна буџета општине Параћин, уплатила 7 милиона динара.

 Претходно, у намери да у Параћину отвори продајни објекат, "Лидл" је купио парцеле вредне више десетина милиона динара, преко пута објекта Месне заједнице Глождак.

 Иначе, подаци Републичког геодетског завода о купљеним парцелама Компаније "Лидл" у Параћину, доступни су јавности на Геопорталу www.геосрбија.рс/.

 Почетак изградње објекта и пословања зависи од пословне политике Компаније, у сваком случају, грађани Параћина, могу очекивати да ће у догледно време, потребно за изградњу и опремање продајног објекта, имати могућност да пазаре у маркету познатог трговинског ланца.

 "Лидл" је један од десет инвеститора за чије се објекте, који укупно превазилазе површину од 15 хиљада квадрата, процедуре издавања грађевинских дозвола приводе крају. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU