НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Демант (Одговор)

 УТОРАК 17. 04. 2018. 

ПРЕДМЕТ: Демант (Одговор)                                                                   

            Поводом текста који је на порталу Србија данас под називом Заменик председника општине Параћин доделио новац из државне касе приватној фирми у којој је директор?! објављеног у понедељак, 16. априла,на основу Закона о информисању тражим да се на порталу Србија данас објави следећи деманти (Одговор):

            Томислав Шалетић не обавља никакву функцију у АД ''СПЕКТАР ИНВЕСТ'', па ни неплаћену функцију неизвршног директора, нити је исту обављао у време извршења тендера за реконструкцију Градске апотеке у Параћину који је, како је познато, објављен је 03.10.2017. године на Порталу јавних набавки.

На изводу из АПР-а   се такође може видети да је законски заступник АД ''СПЕКТАР ИНВЕСТ'' Владан Пекић, на функцији генералног директора и фирму заступа самостално.

АД ''СПЕКТАР ИНВЕСТ'' је такође на свом сајту www.spektarinvest.rs, објавила  обавештење за јавност (прилог бр.1) у коме потврђују да  Томислав Шалетић не обавља никакву функцију у овом предузећу.

На наведени конкурс АД ''СПЕКТАР ИНВЕСТ'' између три понуђача био је најповољнији (најнижа понуђена цена), и зато је са овом фирмом склопљен уговор (прилог бр.4).

У Комисији за јавну набавку која је спровела поступак прегледа и оцене пристиглих понуда, учествовали су и предстваници Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије (прилог бр.5), а заменик председника општине није учествовао нити у процесу одлучивања, нити у процесу одобравања средстава.

 

Из напред наведеног, неистине су тврдње да је Томислав Шалетић имао било какве везе са тендером реконструкције Апотеке Параћин, а у том периоду  није имао никакву функцију у АД ''Спектар Инвест''Параћин.

 

     Параћин                                                                  ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА

  17.04.2018.год.                                                               ОПШТИНЕ ПАРАЋИН

                                                                                      Томислав Шалетић

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online