НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
128. седница Штаба, уведена приправност

ПОНЕДЕЉАК, 09. 07. 2018.

 На основу упозорења Одељења за ванредне ситуације у Јагодини и упозорења РХМЗ да се у периоду од 8. до 9. јула, очекују обилне падавине које би у Поморављу могле бити око 40 л/м2 током 24 сата, локално и више,

 Штаб за ванредне ситуације општине Параћин увео је приправност: Јавних предузећа, Комуналне инспекције, која је обавезна да превентивно изврши обиласке критичних локација на водотоковима другог реда као што су пропусти и мостови, спречи могућа загушења протицајних профила водотокова и предузме адекватне мере на отклањању уочених недостатака, Полицијске станице, Повереника ЦЗ, Стручно-оперативног тима за заштиту од поплава и Стручно-оперативног тима за збрињавање и евакуацију.

 Наређено је Стручно-оперативнм тиму за заштиту од поплава да изврши координацију са територијално надлежним Јавним водопривредним предузећем у случају спровођења одбране од поплава. Стање приправности траје до престанка потенцијалне опасности, док се о предузетим активностима редовно достављају извештаји Одељењу за ванредне ситуације, преко Оперативног центра. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online