НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Завршница 11. Шах фестивала

ЧЕТВРТАК, 12. 07. 2018.

 11. по реду, Интернационални Шаховски фестивал, у организацији Омладинког шаховског клуба и Туристичке организације општине Параћин, завршава се у петак, проглашњем победника и уручивањем награда, на свечаном затварању, које ће бити организовано на Базенима "Престиж", од 15 сати.

 У оквиру овогодишњег фестивала, који је окупио око 350 такмичара из 33 државе Света, организовани су Меморијални турнир "Урош Динић", опен А, Б и Ц турнири. За време фестивала, настојећи да боравак такмичарима учини што пријатнијим промоцијом потенцијала параћинске општине у својој области, Туристичка организација је, као и претходних година, организовала обилазак и посете знаменитих локација у Параћину и околини.

 Иначе због, из године у годину, све јаче конкуренције, посебно такмичара Опен А турнира, незахвално је пре краја, процењивати победнике, за које је и овог пута обезбеђен висок наградни фонд. Укупних 850 хиљада динара, расподељено је на четири турнира, за Опен А 550.000, Опен Б 190.000, 6О хиљада опредељено је за Меморијални турнир "Урош Динић", а победници Опен Ц турнира, такође ће бити новчано награђени, уз пехаре, медаље и награде изненађења. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online