НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Ажурирање базе података Локалне пореске

УТОРАК, 07. 08. 2018.

 Пет екипа сарадника Локалне пореске администрације, у склопу пројекта Програм реформе пореза на имовину обилази домаћинства у граду, евидентирајући евентуалне промене стања у односу на пре неколико година сачињену базу података пореских обвезника у општини Параћин.

 Циљ пројекта, у који је, уз подршку Швајцарске развојне агенције са више од 40 општина и градова у Србији, укључена и општина Параћин, поред осталог је ажурирање базе података због равноправнијег учешћа свих чланова локалне заједнице у остваривању изворних јавних прихода. Из тих средстава финансирају се послови којима се решавају проблеми грађана на локалном нивоу и унапређују услови и квалитет живота локалне заједнице, у областима за које су надлежне локалне самоуправе. У протекла два месеца, екипе сарадника обишле су ободе града, Карађорђево брдо, Рибницу, Текију, Стришко насеље, Стрижу, Поточац и Трешњевицу. После 4 градске предвиђен је обилазак још 5 сеоских месних заједница, до краја пројекта који се завршава новембра месеца.

 Иначе, грађанима који нису код својих кућа, сарадници на пројекту, остављају обавештења, на основу чега би требало да дођу у Локалну пореску администрацију са раније поднетим пријавама или у случају промена, документацијом којом то потврђују, како би база података била што прецизније ажурирана. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online