НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
При крају реконструкција дела Татар Богданове

УТОРАК, 18. 09. 2018.

 У склопу обимних овогодишњих послова изградње нових и реконструкције оштећених улица на територији општине Параћин, у селима, приградским насељима и подручју града, где су према општинским плановима предвиђени радови у преко тридесет саобраћајница, по посебном пројекту који се спроводи заједничким средствима са Министарством привреде, приводе се крају радови на реконструкцији дела Татар Богданове.

 Извођач, са којим су послови уговорени, припрема подлогу за асфалтирање, које се у зависности од временских услова, може очекивати наредних дана. Реконструкцији оштећеног коловоза, од почетка улице, ка делу реконструисаном ранијих година, где је у току изградња и уређење тротоара, претходила је реконструкција водоводне и канализационе, уз замену дотрајалих, новим прикључима за домаћинства.

 Тим пословима, параћински Водовод, практично је започео реализацију великог вишегодишњег пројекта реконструкције и изградње система за водоснабдевање општине Параћин, чије је финансирање обезбеђено споразумом општине, односно Јавног предузећа за водовод и канализацију, републичких институција и Немачке развојне КФW банке.

 По истом пројекту ове године се ради реконструкција мрежа у још две градске улице, у Улици цара Душана и Драгољуба Маринковића. Иначе, пројекат поред осталог подразумева реконструкцију мреже и у другим деловима града, више од 9 километара новог система главног довода воде из правца изворишта и четири нова бунара, за обезбеђивање додатних количина вода. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 6 guests online