НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Од 11. до 13. октобра 20. Сајам привреде

УТОРАК, 18. 09. 2018.

 20. Међународни сајам привреде у Параћину, ове године ће бити одржан у периоду од 11. до 13. октобра.

 Организациони одбор, Туристичка организација, Спортско рекреациони центар "7. јули" и Канцеларија за локални економски развој, ове године настоје да подигну стандарде, како би се параћински сајам привреде на лествици најбољих у Србији, позиционирао одмах иза новосадског и београдског.

 На јубиларној сајамској манифестацији у Параћину се очекује рекордан број излагача, са разноврснијом и бољом понудом у односу на претходне године.

 Штандови ће, као и до сада, бити постављени на преко 2.000 квадрата обе хале спортског центра и платоу испред, идеалног изложбено продајног простора, прилагодљивог потребама излагача.

 У припреми је богат културно уметнички програм и већ нашироко позната наградна игра за све посетиоце. Овог пута награде су телевизор, лап топ и бицикл.

 Одбор за организацију упутио је позивна писма потенцијалним учесницима за предстојећи привредни сајам у Параћину, за који већ постоји велико интересовање. Поред домаћих удружења, привредника и предузетника из целе Србије и шире, на сајму се очекују представници привреде побратимских градова и општина из Босне, Словеније и Македоније, као и Немачке, Аустрије и Грчке. Заинтересовани за учешће на јубиларном међународном сајму привреде, од 11. до 13. октобра, у Параћину, могу се јавити Канцеларији за локални економски развој или општинској Туристичкој организацији. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU