НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
274. седница Општинског већа

ПОНЕДЕЉАК, 08. 10. 2018.

 Нацрт Одлуке о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење државног пољопривредног земљишта на територији параћинске општине, измењен на захтев ресорног министарства, уз чију се сагласност доноси, достављен је на разамтрање Општинском већу, као допуна. Веће је прихватило допуну и по образложењу стручне службе, једногласно утврдило измењени документ за скупштинско разматрање.

 Скупштини је на усвајање упућен и раније разматран Нацрт измене Програма за постављање привремених објеката на територији општине, који се односи на усклађивање површина за постављање зимских башти и утврђивање локације киоска у главној улици, преко пута бивше Робне куће "Београд", поред прилаза платоу, у складу са будућим уређењем тог дела центра града.

 Иницијатива мештана Буљана да, испред Дома културе, својим средствима подигну споменик палим борцима у ратовима од 1912-1918. добила је позитивно мишљење Комисије за давање назива улица и тргова, на основу чега је веће утврдило предлог и упутило га Скупштини на усвајање. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online