НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
297. седница Општинског већа

УТОРАК, 08. 01. 2019.

 За разматрање на 297. седници, Општинском већу достављено је 13 предлога. Претходно образложен текст Јавног конкурса за финансирање програма од јавног интереса из буџета општине, који општина сваке године расписује за удружења грађана, веће је једногласно прихватило и дало сагласност да председник општине распише први овогодишњи конкурс. Без расправе скупштини су упућени предлози Извештаја о раду у 2018. и овогодишњег плана рада Општинског штаба за ванредне ситуације.

 За скупштинско разматрање утврђен је и Нацрт Одлуке о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта из јавне својине општине Параћин путем јавног оглашавања – прикупљањем писаних понуда, на иницијативу за закуп две грађевинске парцеле на сточној пијаци, које нису у поступку реституције, по тржишној цени од 1003 евра по ару, коју утврђује пореска управа. С тим у вези, скупштини је на сагласност упућен Нацрт текста јавног огласа о отуђењу.

 У наставку седнице веће је једногласно донело решења о давању сагласности на Финансијске планове за 2019. са одлукама Савета Месних заједница Врапчане, Буљане, Доња Мутница, Дреновац, Ратаре, Сикирица, Крежбинац и Сињи Вир.

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online