НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
И Општинско веће о јавном информисању

СРЕДА, 16. 01. 2019.

 За разаматрање на 300. седници, Општинском већу су достављена три предлога. Као и претходне године, пре расписивања јавног конкурса за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2019. години, већу је достављен предлог Механизма утврђивања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Параћин. На претходно спроведеној јавној расправи о утврђивању тема, предложене области заштите права пензионера и животне средине, уврштени су у предложени Механизам, који је веће, после образложења, једногласно усвојило.

 С тим у вези, веће је усвојило и Нацрт Јавног позива за учешће на општем конкурсу и упутило га Комисији за контролу државне помоћи.

 Затим је и образложени Нацрт Решења о изменама и допунама Решења о именовању стручног тима, за спровођење поступка реализације јавно приватног партнерства без елемената концесије ради реализације пројекта реконструкције, рационализације и одржавања јавног осветљења на територији параћинске општине упућен Скупштине на усвајање. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online