НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Још једна седница Општинског већа

ЧЕТВРТАК, 17. 01. 2019.

 У материјалу за 301. седницу, у оквиру три тачке предложеног дневног реда, Општинском већу на увид је достављен Уговор о донацији између Сталне конференције градова и општина - Савеза градова и општина Србије и општине Параћин. Како је образложено, уговор се односи на донацију путничког аутомобила који ће, по раније закљученом споразуму о реализацији програма социјалне инклузије Рома, који финансира Европска Унија, користити мобилне јединице за инклузију.

 Већу је затим обраложен и Уговор о спровођењу програмa Реформе пореза на имовину, између општине и швајцарске корпорације, правног наследника, претходног финансијера пројекта. Текст уговора усвојен је једногласно, уз давање одобрења председнику општине да га потпише.

 У наставку седнице, прихваћен је, претходно образложен, Извештај Комисије за оцену годишњих и посебних програма, којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта, о усвајању предлога ревидираног предлога овогодишњих програма Спортског савеза општине Параћин и клубова, који су их доставили комисији. Њихови финансијски планови усклађени су са одобреним средствима. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online