НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Захтеви за субвенције до краја фебруара

СРЕДА, 06. 02. 2019.

 За остваривање права на субвенције комуналних услуга из буџета општине током целе ове године, захтеве са потребном документацијом потребно је доставити Центру за социјални рад до краја фебруара.

 За касније поднете захтеве, субвенције ће важити од месеца у ком су их корисници поднели. И ове године, субвенционише се 40 одсто рачуна за утрошену воду, по условима које у општини Параћин испуњава већина грађана: пензионери, незапослени чланови породице или запослени, који нису обвезници пореза на екстра доходак, о чему изјаву попуњавају у Центру. Осим рачуна и фотокопије личне карте потребан је један од доказа. Због недоумица пензионера, у центру напомињу да се уместо пензионог чека који се прилаже као доказ, не могу користити јединствене идентификационе картице. 

 95 одсто буџетских субвенција обједињених рачуна за воду и смеће, могу остварити категорије грађана које испуњавају одређене услове. Због специфичности и потребе доказивања статуса и стања сваког од чланова породице, најбоље је да се подносиоци захтева о документацији информишу доласком у Центар. 

 Канцеларије 6 и 12 раде на пријему захтева сваког радног дана, од 8 до 14 сати. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 5 guests online