НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Ове године изградња или реконструкција 24 улице

УТОРАК, 12. 03. 2019.

 Изградња и реконструкција коловоза планирана је за 24 градске и приградске улице. Радови су у току у Улици Цара Душана, као и у улицама у Рибници и улици Бранка Радичевића, у Стришком насељу и Косовској улици ка Шавцу. Изградња коловоза и остале инфраструктуре би напредовала много брже, али успоравају је нерешени имовинско правни односи, па је приликом обиласка градилишта, председник општине, Саша Пауновић, поново апеловао на грађане да изађу у сусрет општини и омогуће пренос парцела, за сопствено и опште добро.

 Део постојећих имовинско правних проблема решен је захваљујући усвајању Плана генералне регулације, али на неким тачкама у приградским насељима нерешена имовинска питања спречавају повезивање улица, у којима се гради коловоз са главним саобраћајницама, односно, делови улица остају неизграђени, чекајући на решавање питања имовине.

 Поред изградње и реконструкције улица у граду и приградским насељима, ове године ће се, у великом обиму, радити на уређењу јавних површина и поплочавању прилаза и пролаза у стамбеним блоковима.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 6 guests online