НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Ове године изградња или реконструкција 24 улице

УТОРАК, 12. 03. 2019.

 Изградња и реконструкција коловоза планирана је за 24 градске и приградске улице. Радови су у току у Улици Цара Душана, као и у улицама у Рибници и улици Бранка Радичевића, у Стришком насељу и Косовској улици ка Шавцу. Изградња коловоза и остале инфраструктуре би напредовала много брже, али успоравају је нерешени имовинско правни односи, па је приликом обиласка градилишта, председник општине, Саша Пауновић, поново апеловао на грађане да изађу у сусрет општини и омогуће пренос парцела, за сопствено и опште добро.

 Део постојећих имовинско правних проблема решен је захваљујући усвајању Плана генералне регулације, али на неким тачкама у приградским насељима нерешена имовинска питања спречавају повезивање улица, у којима се гради коловоз са главним саобраћајницама, односно, делови улица остају неизграђени, чекајући на решавање питања имовине.

 Поред изградње и реконструкције улица у граду и приградским насељима, ове године ће се, у великом обиму, радити на уређењу јавних површина и поплочавању прилаза и пролаза у стамбеним блоковима.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 7 guests online