НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Сајам привреде од 10. до 12. октобра

ЧЕТВРТАК, 08. 08. 2019.

 Туристичка организација општине Параћин ове године организује Међународни сајам привреде од 10. до 12. октобра. И 21. по реду Сајам биће одржан у Спортско рекреативном центру "7. јули", на изложбеном простору са идеалним условима за представљање више од 120 излагача, у укупној површини од 2.000 квадрата. И овогодишњи Сајам привреде биће пропраћен бројним презентацијама производа, сусретима привредника и културно забавним програмом.

 Као и претходних година, Сајам ће бити прилика за добру куповину великог броја посетилаца, за излагаче да остваре добре пословне контакте и све то по веома повољним ценама.

 Цена закупа опремљеног штанда је 1.200 дин по м², уколико се уплата изврши до 4. октобра, чиме се добија бесплатни рекламни простор за логотип фирме у оквиру сајамског флајера, који ће се дистрибуирати на адресе преко 80.000 домаћинстава на територији Параћина, Ћуприје, Јагодине, Свилајнца, Деспотоваца, Рековца, Варварина, Ћићевца, Крушевца, Бора, Неготина, Зајечара, Бољевца, Крагујевца, Лапова, Баточине и Чачка, затим, бесплатни рекламни простор за логотип фирме у општинском листу "Билтен", који се дистрибуира на територији општине Параћин на адресе преко 11,5 хиљада домаћинстава и бесплатни рекламни простор за логотип фирме у сајамском билтену. Цена закупа сајамског простора после 4. октобра износи 1.500 дин по м².

 Све ближе информације потенцијални излагачи могу добити у Туристичкој организацији или у општинској Канцеларији за локлани економски развој. 

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online