НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Деманти

Деманти

Поводом текста који је портал srbijadanas.com објавио под називом: „„Саша Пауновић ћути! Одакле Начелници Данијели Радоњић  апартмани у Грчкој?'' објављеног у понедељак, 19.августа 2019 године у 10.23 часа, на основу Закона о информисању иснистирам да  објавите следећи деманти:

Текст који је објављен  није истинит.

 

Није тачно да су апартмани моји. Није тачно да је власник апартмана председник Пауновић. Ја поседујем 1/2 апартмана који сам у складу са законом и пријавила агенцији за борбу против корупције. Моја породица је осим моје плате имала и приходе од плате мог супруга који је био дугогодишњи директор производње у СФС Параћин, све док СНС није преузео ову фабрику, када је добио отказ, заједно са још око 300 радника.

Након отказа, мој супруг није отишао да се учлани у СНС, него је  као и 90% осталих паметних и способних грађана Србије отишао у иностранство и уместо да на челу СФС-а осваја европска тржишта, он је успешно разрадио посао у области туризма. Трудио се и радио, пуних 5 година, узимао у закуп апартмане, издавао их, зарадио новац и изградио апартмане који се и воде на њега. Ова куповина финансирана је и из кредита који уредно отплаћујемо, а сви подаци о стицању власништва над овим некретнинама доступни су државним органима.

 

Ова инвестиција у некретнине није тајна, нити сам то крила, због тога сматрам да је коришћење ове свима доступне информације од стране таблоида за које је свима познато да их контролише СНС, још један у низу доказа, да је цео овај случај против мене политички конструисан.

 

Напомињем да када је мој супруг добио отказ из политичких разлога, нису били битни ни резултати производње, ни чињеница да је шкарт у производњи сведен на минимум од постојања фабрике па до данас. Није битно ни то што је 300 породица завијено у црно и избачено на улицу без и једног динара, проузроковањем лажног стечаја, ни то што се након његовог одласка производња само одржава, чак ни чињеница да он уопште није политички активан. Једино што је важно је да је то мој супруг, а ја сарадник председника Пауновића и томе служи цела ова "афера".

Захваљујем се бившим колегама из Г17, који су тренутно у СНС-у на рекламирању приватног бизниса мог супруга.

 

19.08.2019 године

Данијела Радоњић

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online