НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Данас Општинско веће

ПОНЕДЕЉАК, 04. 11. 2019.

 Више пута разматране радне верзије аката о отуђењу објекта у изградњи у Индустријској зони "Змич", уз све досадашње измене, усклађивања и дораде, размотрене су још једном на 397. седници Општинског већа.

 Уз исправке уочених техничких грешака, уношење броја уговора о изградњи и по терминологији из грађевинске дозволе, исправком пословно производног у производни објекат, Скупштини су, као допуне за наредну седницу, упућене коначне верзије Одлуке, Јавног огласа и Уговора о давању у закуп непокретности у јавној својини општине Параћин прикупљањем писаних понуда, односно закупу производног простора.

 У редовном поступку Скупштини је на усвајање упућен Нацрт Одлуке о изради Плана детаљне регулације површинског копа кречњака "Крајњи рид", у Клачевици, по захтеву за проширењем копа Предузећа "Транскоп", које је добило сагласност надлежног Министарства рударства и енергетике.

 Веће је затим, једногласно, дало сагласност на извештај Комсије за спорт и с њим у вези, следећу тачку дневног реда, Нацрт Одлуке о одобравању, неодобравању додатних средстава за реализацију годишњих програма спортских клубова и организација којима се задовољавају потребе и инетерси грађана у области спорта, у општини Параћин за 2019. години, са моделом Анекса уговора, који се закључује са сваким појединачно, упутило Скупштини на усвајање на следећој седници, такође, као допуне. Једногалсно је прихваћен и Извештај Комисије о усвајању Ревидираног предлога овогодишњег програма Стрељачког клуба "СФС Борац" и Спортско пливачког удружења "Викинг 2016", а после образложења, прихваћен и текст, чиме је расписан Јавни позив за предлагање пројеката –манифестација које ће се суфинансирати из буџета општине Параћин, у 2020. години. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online