НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Индустријски парк по писму о намерама "Римастера"

СРЕДА, 06. 11. 2019.

 Индустријски парк у Зони "Змич" четрнаести је по реду објекат који се гради на том пословно производном простору. Изградња Индустријског парка реализује се по писму о намерама шведске Компаније "Римастер", која је почела да ради у Параћину и сада већ запошљава стотинак радника, а према најавама, у наредном периоду, у више фаза, упослиће до хиљаду људи.

 Изградња Индустријског парка била је услов да би инвестиција шведског "Римастера" била реализована управо у општини Параћин. Објекат је у изградњи, општина је обезбедила средства за то, а Индустријски парк биће завршен на пролеће следеће године.

 У Индустријској зони "Змич" већ је 20 купаца, тренутно је у фази изградње још неколико пословно производних објеката, још 6 инвеститора чека грађевинске дозволе, како би почели изградњу својих објеката, а још два купца чекају препарцелацију земљишта у блоковима који су већ опремљени инфраструктуром.

 У овом тренутку општина Параћин има изграђену инфраструктуру за нови блок парцела, а оно што ће бити потребно у будућности су нови капацитети, у погледу електричне енергије. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online