НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Изабрани нај спортисти и екипе за 2019. годину

ЧЕТВРТАК, 20. 02. 2020.

 Комисија Спортског савеза је након заседања и прегледања списка кандидата за спортисте године, гласала, рачунајући Фејсбук резултате гласања, као само један глас у комисији и одабрала најбоље појединце и екипе.

 За најбољег најмлађег спортисту проглашена је, у категорији пионира, Ива Арсенијевић, из Атлетског клуба "Параћин". Најбољи млади спортиста у категорији кадета је Лука Илић, члан Спортског клуба "Катори", а међу јуниоркама најбоља је Милена Вујичић, из Омладинског кошаркашког клуба "Параћин".

 Најбољи сениор је Маша Матић, из Гимнастичког клуба "Параћин", најбољу младу екипу има Омладински кошаркашки клуб "Параћин", најбољу сениорску екипу Омладински клуб "Борац", у мушкој конкуренцији и Омладински кошаркашки клуб, у женској.

 Признање за најбољег спортског радника додељено је Снежани Марјановић, из Савеза за школски спорт, за допринос развоју параћинског спрота Марији Ђорђевић, из Гимнастичког клуба "Параћин", а најбољи спортиста у категорији ветерана је Зоран Фатур, из Организације спортских риболоваца "Мрена".

 У категорији параспорта, најбољи је Филип Јовановић, члан Кошакрашког клуба у колицима "Тигар".

 Јубиларна признања додељења су Карате клубу "Црница" за 45, Планинарском клубу Јаворак за 70 и Организацији спортских риболоваца "Мрена" за 70 година рада и постојања.

 Свечана додела признања биће одржана крајем фебруара. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online