НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Презентација изградње транспортног гасовода

ЧЕТВРТАК, 27. 02. 2020.

 У циљу повезивања међународног гасовода са главним разводним чвором на потесу између Бошњана и Карађорђевог брда, Одељење за урбанизам и имовинско правне послове општине Параћин позива заинтересоване на јавну презентацију урбанситичког пројекта за изградњу транспортног гасовода од мерне станице 2, на магистралном гасоводу, интерконектору, граница Бугарске – граница Мађарске, до главног разводног чвора Карађорђево брдо, на транспортном систему Јавног предузећа "Србијагас", на територији параћинске општине.

 Графички део пројекта је истакнут у просторијама урбанизма, где га заинтересована правна и физичка лица, уз стручну помоћ урбаниста, могу погледати, радним данима од 9 до 15 сати, до 3. марта. Текстуални и графички делови пројекта објављени су и на званичној интернет страници општине Параћин, у делу "конкурси и јавни огласи".

 На траси обухваћеној пројектом, због проласка кроз приватне парцеле, вршиће се непотпуна експропријација, изузев три парцеле у Бошњану, где ће бити потпуна, због изградње мерне станице.

 Ресорно министарство обавестило је власнике земљишта на поменутом потесу, о организовању јавне презентације, током које, евентулане примедбе и сугестије, писано образложене, они могу достављати урбанизму, најкасније до следећег уторка. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU