НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Запошљавање у "Римастеру" у Параћину

УТОРАК, 17. 07. 2018. 

"ГИ група", са којом "Римастер АБ", шведски инвеститор сарађује, огласила је позив за запошљавање будућих радника поизводног погона у Параћину, произвођача специфичних електричних система за возила која се користе у грађевинској индустрији, рударству, шумарству и повезаним производним гранама индустрије.

 

 
19. јула истиче конкурс за избегла лица

УТОРАК, 17. 07. 2018.

 До 19. јула траје оглас за доделу помоћи у хуманитарним пакетима хране, намењених најугроженијим лицима и породицама избеглица и интерно расељених, на територији општине Параћин. Поступак доделе спроводи Комисија, на основу захтева и потребне документације, као и претходно утврђеног чињеничног стања на терену. Подносилац пријаве има обавезу да на увид достави: избегличку односно расељеничку легитимацију, доказе о приходима и медицинску документацију, док жртве породичног насиља прилажу пресуду надлежног суда, уверења Центра за социјални рад да су на евиденцији могућих жртва насиља или потврде Полицијске станице о пријави насиља у породици. Захтев, са потребном документaцијом, подноси се лично или препорученом поштом, најкасније до четвртка, на адресу Управе за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове Општине Параћин, а детаљније информације о огласу, истакнутом на табли у приземљу Општинске управе, могу се добити и у канцеларији Повереништва Комесаријата или видети на званичној интернет страници Oпштине Параћин.

 

 
Културно наслеђе Параћина

УТОРАК, 17. 07. 2018. 

Реализација далекосежног пројекта Завичајног музеја "Културно наслеђе Параћина" започела је ископавањима и налазима на градилишту компаније "Лидл" а након тога биће настављена на широј територији општина Параћин и Ћуприја.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online