НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
У Трешњевици се гради дечије игралиште

УТОРАК, 25. 07. 2017. 

По овогодишњем плану Управе за инвестиције и одрживи развој општине Параћин, на простору код амбуланте у Трешњевици, рашчишћава се терен намењен уређењу будућег дечијег игралишта. С друге стране амбуланте, у другој фази радова, биће уређен и терен за мале спортове. Ових дана очекује се почетак радова на изградњи две улице договорене са мештанима, а један од приоритета које је Савет Месне заједнице поставио за убудуће је, уређење брдских путева, након што је почетком године, уређен један од важнијих пољских путева, у делу села ка Сињем Виру.

 

 
Следеће недеље Школа модерних вештина

УТОРАК, 25. 07. 2017.

 Бесплатне радионице намењене средњошколцима и младима, кроз још једну пројектну активност коју реализује Дом омладине Параћин, биће организоване кроз "Школу модерних вештина", у периоду од 31. јула до 4. августа.

 Програмом су обухваћене психолошке и плесне радионице и то у понедељак и уторак, 31. јула и 1. августа, од 17 до 19 и од 19 до 21 сат, затим у среду и четвртак, 2. и 3. августа, од 17 до 19 сати, радионица сценске и комичне импровизације, а од 19 до 21 циркуске вештине. У петак, 4. августа, од 10 до 13 сати, уследиће завршне припреме, евалуација и разговор о утисцима, а након тога затварање радионица.

 Пријављивање за "Школу модерних вештина" могуће је путем мејла Дома омладине и на инстаграм профилу. Све радионице ће бити одржане у Позоришту Параћин.

 

 
У петак и суботу "Енергија фест"

УТОРАК, 25. 07. 2017. 

Први овогодишњи Фестивал електронске музике "Енергија фест", у Параћину se одражава 28. и 29. јула, на простору бивше Kасарне. Капије ће бити отворене обе вечери од 20 сати и 30 минута. Програм стартује од 21 сат, а сваки извођач имаће по сат до сат и по времена за свој наступ. Према најавама организатора, Удружења "FULL HOUSE", под покровитељством параћинске општине, Дома омладине, Културног центра и Туристичке организације, током два дана Фестивала, параћинска и публика из ширег окружења имаће, по први пут, прилику да на овим просторима слуша реномирана имена електронске музике.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 5 guests online