НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Ново руководство Опште болнице

УТОРАК, 15. 01. 2019.

 Осим што је дугогодишњу директорку Опште болнице у Параћину, докторку Слађану Васић, услед поднете оставке, однедавно заменио доктор Саша Бацић, магистар и специјалиста опште хирургије, та медицинска установа сада има и нови састав Управног одбора, чији је председник Бојан Вељковић, доктор психолошких наука, а у чланству су докторка Маја Јевђевић, економисти Весна Петровић и Татјана Богдановић, као и докторке Снежана Златковић и Весна Јеремић Ђорђевић, из редова запослених.

 Нови сазив Управног одбора има за циљ подизање рејтинга болнице и унапређење квалитета здравствене заштите, док је приоритет у овој години, према речима вд директора Саше Бацића, почетак комплетне реконструкције Опште болнице.

 

 
299. седница Општинског већа

УТОРАК, 15. 01. 2019.

 За разматрање на 299. седници, Општинском већу достављена су 4 акта. Након образложења сваког од њих, изјашњавајући се за сваки одвојено, веће је једногласно прихватило Предлог Решења о постављењу Виолете Ћосић, због испуњавања неопходних услова, на место вршиоца дужности начелника Управе за друштвене делатности општине Параћин, до окончања процедуре избора јавним конкурсом, у периоду до 90 дана.

 Једногласно је затим, донет Закључак о утврђивању прекорачене државне помоћи, односно повраћају одређеног износа од стране корисника и из истог разлога усвојено Решење о измени Решења о додели средстава за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2018. из буџета општине. О допису "Еуролина" доо Параћин, достављеном у материјалу већу на увид, дискутоваће се на наредним седницама. 

 

 
Са мештанима Чепура о уређењу парка

УТОРАК, 15. 01. 2019.

 Након уобичајеног циклуса јавних скупова одржаних прошле године у свим градским и сеоским месним заједницама параћинске општине о планирању буџета, на којима је било речи о капиталним пројектима важним за целокупну заједницу, општинским пословима и комуналним проблемима које треба решавати у предстојећој, сада већ текућој буџетској години, са мештанима Чепура биће организован још један јавни скуп, поводом конкретизовања договора са претходног. Мештанима ће бити представљен предлог идејног решења и локације за уређење парковског комплекса у селу, на који ће, том приликом имати могућност утицаја, директним изношењем примедби, сугестија и предлога, представницима стручних служби, Дирекције за изградњу, Управе за инвестиције и одрживи развој и председнку параћинске општине. Збор мештана Чепура, заказан је за четвртак, 17. јануар, у просторијама основне школе. Почетак је у 19 сати.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online