НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Обавештење

ПОНЕДЕЉАК, 01. 06. 2020.

  Председник општине Параћин се званично обратио г.дину Младену Шарчевићу, министру просвете, науке и технолошког развоја , а такође и Просветној инспекцији министарства просвете са захтевом за разрешење директора ОШ ''Вук Караџић'' из Поточца због основане сумње да је прекршио члан 113. Закона о основама система образовања и васпитања (Сл.гласник Републике Србије бр.88/2017. од 29. 09. 2017. године).

 У прилогу је писмо које је упућено на наведене адресе, као и слике и текстове објављене на друштвеним мрежама где се може закључити да је директор био упознат да политичка партија организује акцију у школском дворишту.

 Преузмите прилог

 
Параћин током маја без новооболелих

ПОНЕДЕЉАК, 01. 06. 2020. 

У параћинском Дому здравља, током маја месеца није забележен ни један нови случај инфекције коронавирусом. Од 30. априла укупан број пријављених позитивних пацијената је 157, а том броју је додат још један пацијент, коме је поновљено тестирање и резултат је опет позитиван.

 

 
Предаја листи кандидата за одборнике до 5. јуна

ПОНЕДЕЉАК, 01. 06. 2020. 

За подношење листи кандидата за одборнике Скупштине општине Параћин, које ће грађани бирати на непосредним изборима, 21. јуна, тајним гласањем, преостала су још четири дана. Комплетну документацију са списковима бирача који подржавају изборну листу предложених кандидата, Општинској изборној комисији могуће је предати најкасније до 5. јуна. За локалне изборе до сада је проглашено 7 изборних листи. Грађани општине Параћин гласаће на 55 бирачких места, која ће изборног дана бити отворена од 7 до 20 сати.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online