НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Данас без новозаражених, подаци Ковид амбуланте

ПЕТАК, 03. 07. 2020. 

Према подацима Ковид амбуланте параћинског Дома здравља, данас нема забележених нових случајева инфекције корона вирусом, а резултати тестирања обављених пре два дана се још увек чекају.

 

 
У Помораљу 47 новозаражених

ПЕТАК, 03. 07. 2020.

 У периоду од 10. јуна до 1. јула на територији Поморавског округа, на присуство корона вируса су тестиране 263 особе које су испуњавале услове дефиниције случаја. 177 лица било је негативно, а 47 позитивно, од чега 39 спада у активне сучајеве.

 1. јула је узорковано још 21 лице и за њих се очекују резултати тестирања, објавио је Завод за јавно здравље "Поморавље", у Ћуприји.

 Од почетка пандемије је, на основу тестова на присутсво вируса, 648 лица било позитивно, док је негативних налаза било 4.749, пренела је телевизија Поморавље, на својој завничној фејсбук страници.

 

 
4 приговора на регуларност поновљених избора

ПЕТАК, 03. 07. 2020.

 На регуларност спровођења изборне процедуре поновљених локалних избора, на три бирачка места у општини Параћин, изборној комисији су поднета четири приговора. По један за бирачка места 54, у Шавцу и 25, у Бусиловцу и два за бирачко место 11, у Клубу пензионера, у граду.

 На достављене приговоре, Општинска изборна комисија одговара решењима, на која је могуће уложити желбе Управном суду, у року од 24 сата од њиховог доношења.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 5 guests online