НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Уговор за реконструкцију школе "Радоје Домановић"

УТОРАК, 25. 02. 2020. 

Општина Параћин потписала је и трећи Уговор са републичком Канцеларијом за јавна улагања о финансирању пројекта реконструкције и доградње објекта основне школе "Радоје Домановић". Претходно потписани су уговори реконструкције и доградње основне школе "Бранко Крсмановић", у Дреновцу и Центра за социјални рад, у Параћину. Укупна вредност пројеката је већа од 373 милиона динара, не рачунајући ПДВ, којима ће се ове године, драстично побољшати услови у три јавна објекта у параћинској општини.

 

 
Поново скела у Трешњевици, у складу са прописима

УТОРАК, 25. 02. 2020. 

Планови за поновно покретање скеле у Трешњевици, напредују у складу са законским прописима. Спремни су нацрти и пројекти и чека се дозвола надлежних, који треба да одреде тачне локације за изградњу прилаза.

 

 
89. скупштинско заседање

УТОРАК, 25. 02. 2020. 

На 89. заседању Скупштине општине Параћин прихваћени су предлози и усвојени Извештаји о раду са финансијским извештајима за 2019. годину, Позоришта и Туристичке организације и донето Решење о избору и именовању члана Школског одбора школе "Бранко Крсмановић" у Сикирици. У вези претпоставки изнетих на претходној седници да се, у Црницу, код Технолошке школе, излива фекална канализација, председник Скупштине је оквиру дела посвећеног одборничким питањима, информисао одборнике да је у питању кишна канализација, као решење којим се спречава враћање отпадних вода у систем.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 6 guests online