НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Подаци Ковид амбуланте

ПЕТАК, 07. 08. 2020.

 Према подацима Ковид амбуланте параћинског Дома здравља, међу резултатима 6 налаза, узетих за тестирање за ПЦР тестове у среду, за које су резултати стигли данас, нема новооболелих. Резултати тестова за 4 лица, за које су узорци узети у четвртак, данас до 14 сати нису стигли, а данас је за тестирање узето 7 узорака, који се из параћиског Дома здравља, преко ћупријског Завода за јаво здравље шаљу за Београд, у неку од референтних лабораторија, тренутно у Лабораторију “Ватрено око”.

 На основу резултата тестирања, према подацима Ковид амбуланте, регистрован је само један новооболели, од почетка августа, остале информације о броју новооболелих од корона вируса стижу из других здравствених установа, у зависности од тога преко које од њих је рађено тестирање, преко Завода за јавно здравље у Ћуприји, Опште болнице или неке друге установе.

 

 
Корона стопирала и Ђачку ликовну колонију

ПЕТАК, 07. 08. 2020. 

С обзиром на епидемиолошку ситуацију још једна дугогодишња манифестација овог лета неће моћи да буде реализована, а то је Ђачка ликовна колонија, чији је организатор параћинска Библиотека "Др Вићентије Ракић".

 

 
Јуче прикупљено 15 јединица крви

ПЕТАК, 07. 08. 2020. 

Нестабилна епидемиолошка ситуација и даље утиче на негативан тренд одзива добровољних давалаца крви, на последњим акцијама спроведеним у Параћину, током јула и у првој недељи августа. Организатори, параћински Црвени крст и нишки Завод за трансфузију, уз апел грађанима да се у већем броју одазову следећој акцији, поручују да се оне спроводе уз примену свих препоручених мера.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online