НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Програм Дана вина почиње представом "Кабаре ПН"

УТОРАК, 20. 02. 2018.

 После обележавања Светог Трифуна, виноградарске славе у винограду једног од организатора трешњевачких Дана вина и одржавања једнодневне ликовне колоније на којој су уметници сликали тематске радове, програм 18. Дана вина у Трешњевици почиње у среду, 21. фебруара, представом "Кабаре ПН", која ће бити изведена у Дому културе, од 19 сати.

 Први изборни круг Ђачке ликовне колоније биће у просторијама школе "Вук Караџић" одржан у четвртак, 22. фебруара, а у петак од 19 сати вече изабраних представа са Фестивала дечијих сцена, биће одржано у Дому културе, где у суботу, 24. фебруара, такође, од 19 сати, гостује Театар 21, Позориште из Алексинца, са представом "Ухваћен у мрежу". Програм се наставља у уторак 27. фебруара, поетском вечери, у организацији Књижевног клуба "Мирко Бањевић", а оцењивање вина и вински бал биће одржани у суботу, 3. марта.

 Програм Дана вина завршава се Поетским фестивалом, у петак, 9. марта, а конкурс за најлепшу песму о вину, као и за тематске песме и литерарне радове основаца, отворен је до 24. фебруара. 

 

 

ANKETE

TRENUTNO NA SAJTU

We have 1 guest online