НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Презентација урбанистичког пројекта СРЦ "Борац"

УТОРАК, 17. 04. 2018.

 У оквиру планова унапређења понуде спортских садржаја у општини Параћин, намењених тренинзима и такмичењима све већег броја клубова и грађанима који се спортом баве рекреативно, у току је јавна презентација урбанистичког пројекта за реконструкцију и уређење Спортско рекреационог центра "Борац". Графички прикази пројектних решења реконструкције постојећих и изградње нових објеката којима се обезбеђују нови садржаји за спорт, рекреацију и релаксацију на отвореном, изложени су у просторијама Одељења за урбанизам и имовинско правне послове општине Параћин.

 Поред постојећих садржаја, на простору обухваћеног пројектом планирана је изградња терена за мали фудбал, простор за скок у вис, бацање кугле такође, кошаркашкo одбојкашки терен, нове трибине, објекти за одржавање, тениски терен за аматерско бављење спортом, атлетска стаза са осам трака, простор за скокове у даљ, фитнес на отвореном, нова кружна атлетска стаза са три траке, плато шеталишта, врт за одмор и релаксацију, додатни садржаји теретане на отвореном, паркинг са више од седамдесет места за аутомобиле и аутобусе, издвојено паркиралиште за бицикле и други пропратни објекти. Предлог пројектног решења уређење простора спортско рекреациног центра Борца, уз саму обалу реке, биће на јавној презентацији до 24. априла, до када би грађани који имају примедбе и сугестије, образложене у писаној форми, требало да их доставе Одељењу за урбанизам.

 Осим у просторијама урбанизма, текстуални и графички део пројекта, доступни су и на званичној интернет страници општине Параћин, у делу конкурси и јавни огласи, где заинтересована јавност може погледати планирана урбанистичка решења. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online