НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Facebook
Twitter
Youtube
zmic
industrijska zona
CRH Srbija mikrokrediti
Relof
invest
Uzmi racun
Registar2
Turizam
predsednik
Naled Serbia
Саопштење Српске народне партије

ПОНЕДЕЉАК, 21. 05. 2018.

 Саопштењем за јавност данас се огласила Српска народна партија, у коме наводи да су 17. маја, страначке просторије у Параћину отворили народна посланица, Снежана Петровић и председник Поморавског окружног одбора и секретар Извршног одбора те партије, Стефан Вук Милановић.

 "Том приликом", пише у саопштењу, "истакнут је значај деловања Српске народне партије у Параћину, јер неефикасна локална власт, на челу са Сашом Пауновићем, доводи како до урушавања локалних институција, тако и срозавања положаја грађана на најнижи могући ниво."

 "Српска народна партија ће", пише даље у саопштењу, "бити пример искреног опозиционог деловања, а циљ је да се у што скоријем периоду легитимним средствима преузме власт и покаже да се домаћинским вођењем града у кратком року може подићи привредна активност и побољшати положај свих грађана Параћина".

 "У борби за променом власти Српска народна партија ће се", како наводи у саопштењу, "служити демократским средствима и у тој борби сарађиваће са свим политичким актерима којима је интерес грађана на првом месту. Показаћемо да је наша политика дијаметрално супротна политици локалних моћника", наводи се у саопштењу Српске народне партије, уз позив председнику општине да омогући расписивање ванредних локалних избора, "јер грађани то очекују, што потврђује", како се наводи у саопштењу које је потписао Зоран Ружић, повереник ове странке у Параћину – цитат – "недавна петиција коју су наше комшије потписале у огромном броју". 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 4 guests online