НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Од 11. до 13. октобра 20. Сајам привреде

УТОРАК, 18. 09. 2018.

 20. Међународни сајам привреде у Параћину, ове године ће бити одржан у периоду од 11. до 13. октобра.

 Организациони одбор, Туристичка организација, Спортско рекреациони центар "7. јули" и Канцеларија за локални економски развој, ове године настоје да подигну стандарде, како би се параћински сајам привреде на лествици најбољих у Србији, позиционирао одмах иза новосадског и београдског.

 На јубиларној сајамској манифестацији у Параћину се очекује рекордан број излагача, са разноврснијом и бољом понудом у односу на претходне године.

 Штандови ће, као и до сада, бити постављени на преко 2.000 квадрата обе хале спортског центра и платоу испред, идеалног изложбено продајног простора, прилагодљивог потребама излагача.

 У припреми је богат културно уметнички програм и већ нашироко позната наградна игра за све посетиоце. Овог пута награде су телевизор, лап топ и бицикл.

 Одбор за организацију упутио је позивна писма потенцијалним учесницима за предстојећи привредни сајам у Параћину, за који већ постоји велико интересовање. Поред домаћих удружења, привредника и предузетника из целе Србије и шире, на сајму се очекују представници привреде побратимских градова и општина из Босне, Словеније и Македоније, као и Немачке, Аустрије и Грчке. Заинтересовани за учешће на јубиларном међународном сајму привреде, од 11. до 13. октобра, у Параћину, могу се јавити Канцеларији за локални економски развој или општинској Туристичкој организацији. 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online