НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
2,5 милиона за пројекте у култури

УТОРАК, 28. 01. 2020.

 Овогодишњи општински Конкурс за доделу средстава из буџета општине Параћин, намењених пројектима у култури, расписан 9. јануара, отворен је 30 дана од дана објављивања. За финансирање, односно суфинансирање, опредељено је 2,5 по милиона динара, за које се са пројектима могу јавити установе, уметничка и друга удружења регистрована у области културе и појединици, односно уметници, којим имају седиште у параћинској општини.

 Средства се по конкурсу опредељују за књижевно стваралаштво, преводилаштво, организовање концерата, фестивала, колонија, музичко стваралаштво, продукцију, ликовну, примењену, визуелну уметност, дизајн, архитектуру, дигитално стваралаштво, нове иницијативе уметничке продукције и остале програме културних садржаја.

 Пријаве, иначе, саставни део конкурсне документације, могу се преузети сваког радног дана од 10 до 14 сати у канцеларији број 36 или са званичне интернет странице општине Параћин, а попуњене се, са документацијом, достављају Услужном центру Управе за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине или шаљу поштом, на адресу Томе Живановића 10, са напоменом "по конкурсу за избор пројеката у култури – за председника општине". 

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 6 guests online