Menu

ОБАВЕШТЕЊЕ

Позивамо Вас да присуствујете наредном састанку сајавне расправе поводом Нацрта Одлуке о јавним и некатегорисаним путевима на територији општине Параћин, који ће се одржатиу четвртак, 24.10.2019.године у згради општинске управе, у ул. Томе Живановића бр.10, са почетком у 12 часова, (сала на 2. спрату).

Нацрт Одлуке истакнут је на огласној табли Управе за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине Параћин и постављен на интернет страници општине Параћин www.paracin.rs.

Предлоге, сугестије, иницијативе и коментаре заинтересовани учесници могу доставити на електронску адресу:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или лично на шалтеру бр.7 у општинском услужном центру.

Служба за скупштинске и нормативне послове
Ирена Петровић, дипл.правни

ОБАВЕШТЕЊЕ

на седници одржаној 20.09.2019. године, упутило је ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће на јавној расправи о нацрту Одлуке о jaвним и некатегорисаним путевима на територији општине Параћин. Састанак представника надлежних органа општине, односно, јавних служби са заинтересованим грађанима и правним лицима, представницима удружења грађана и средстава јавног обавештавања, одржаће се у просторијама Управе за урбанизам, финансије, скупштинске и опште послове општине Параћин, у ул.Томе Живановића бр.10, 10.10.2019.године са почетком у 11 часова, сала на 2. спрату.

Контакт и примедбе на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Нацрт Одлуке

ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН
20.09.2019

Последње јавне расправе

Oct 10, 2019

Нацрта Одлуке о јавним и некатегорисаним путевима

in Јавне расправе
ОБАВЕШТЕЊЕПозивамо Вас да присуствујете наредном састанку…

Општинска управа Параћин, Томе Живановића 10. ,35250 Параћин , Србија
телефон +381 35 563 601 , факс +381 35 563 165, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.